Bécsi Torna harmadszorra

A erkölcsi győzelmet megszerző csapat


Most szombaton voltunk bécsben immár a 3ik alkalommal. Azt kell, hogy mondjam egyre jobban élvezzük ezeket a versenyeket, mert már komoly ellenfélnek számítunk a legtöbb csapatnak. Persze leginkább azért élmény mindegyik meccs amit játszunk, mert rettentő sokat tudunk belőle tanulni. Sajnos évről évre fogy a létszámunk, de mivel mindig van egy-két új ember a csapatban aki később lelkesíteni tudja többieket ezért reméljük, hogy ez változni fog.

Szokásunkhoz híven most is fél órával az első meccsünk előtt érkeztünk meg. Így egy rövid bemelegítés után, anélkül hogy labdát fogtunk volna, nekiláttunk az első meccsünknek. Talán mi lepődtünk meg a legjobban, hogy 2-0ra vezetünk az első 6 perc után. Sajnos a bécsi csapatnak is volt egy kész szava ehhez. Mivel ők majdnem kétszer annyian voltak mint mit, a meccs második felében már mi vétettük több hibát így esélyt adtunk nekik a nyerésre, amit készségesen el is fogadtak. Végül 3-4 lett a meccs eredménye.

A második ellenfelünk Franciaországból érkezett. A kimondhatatlan nevű Courant D’orr csapat volt. Az egyikük rámköszönt, hogy “jé veled játszottam a vb-n” majd kis gondolkodás után rámosolyogtam, hogy milyen igaza van. Hát, tavaly óta nem lettek lassabbak. Olyan gyors tempot diktaltak, hogy meg a celokat se volt idom szamolni. Szerencser azert helytalltunk es mi is vittunk par celt. Vegul mire feleszméltem vége lett a meccsnek és a csapatnak hála csak 6-4re kaptunk ki.

A 3ik meccsrol nem sok emlekem van. Annyit tudok mondani, hogy a Vienna Barbarians volt az, es hogy eleg sok ismeros volt benne. Az biztos, hogy jo volt ez is! Az utolso csoportmerkozesunkon a muncheni csapattal jatszottunk. Talan eleg annyit mondani, hogy ok nyertek meg az egeszet. Szoval rendesen kikaptunk. Meg a legujabb embereik is iszonyat gyorsak voltak…

Nap vegere maradt a legjobb hir. Az utolso elotti helyert jatszottunk egy becsi egyetemi csapattal. Na hat oket mar mi tomtuk ki 😀 ezzel megszereztuk az elso becsi gyozelmunket!! Szerencsenkre itt is jatszott Matt es Miki az islanders csapattol, igy egy gyorsabb tempot tudtunk diktalni, a plusz cserek miatt. Az ilyen meccsek utan tudatosul bennunk, hogy nem hiaba jatszunk mar lassan 3 eve.

Nagy koszonet jar mindenkinek akik eljottek es jatszottak, de kivaltkeppen Lacinak aki elnyerte (csapatunkban) a legjobb jatekos dijat!

A beszámoló végére egy kis móka (így néznek ki (és így is mozognak) az igazi darvak):

azért látszik kinek van a legjobb egyensúlyérzéke :p

Comments are closed.