Utolsó forduló

Az V. Országos Bajnokság utolsó fordulója most szombaton (okt. 16) kerül megrendezésre a budapesti TF pályán.
Jelentkezés és további információ:

bajnoksag

V. OB harmadik fordulója

R & K néz, B paszol


Százhalombattán került megrendezésre az utolsó előtti forduló. Sajnos megint volt olyan csapat amelyik visszamondta a játékot így csak egy női és 3 vegyes volt jelen. Gödöllői lányok voltak egyedül akik a női kategóriában akartak indulni, ezért inkább elosztottuk őket a 3 vegyes csapat között. Ez több szempontból volt jó. Egyrészt mindhárom csapatnak kevés lány cseréje volt (1-2 maximum), másrészt a gödöllői lányok megízlelhették, hogy milyen vegyes csapatban játszani (zseniális amúgy :D). A sok cserének hála rendes 40 perces meccseket tudtunk játszani. Végeredményképp a 3 csapattal csináltunk körmérkőzést és ezek után egy női és egy férfi meccset is játszottunk. Kattintás után jönnek az eredmények. Tovább... »

Egy kis reklám!

Promó videó a Touch terjesztéséhez.

Támadnak a törpék…

Mint minden rendes sportágban az edzőink ügyelnek az utánpótlásra. Ezt a gondolatot követve Simon Zsófia és Medvey Boldizsár megalapította a Törpe Darvak csapatot lelkes 7ikesekből. Immáron több mint egy éve megalakult a csapat. A nemrégiben megszervezett promóciós délutánnak köszönhetően a múlthéten a csapat elérte a 16 főt! Wuhú!!

Kontakt: 

Szaporodnak a Darvak…

Az első bajnoki fordulón...
Csaba gondolt egyet egy szép őszi délutánon és úgy döntött, hogy a fiatalokkal is megosztja ennek a szuper sportnak a szabályait. Először csak három lány hitte el neki, hogy ez mennyire király, de pár hónapon belül már összejött egy lelkes kis csapat. Egy éven belül már komoly csapattal találta magát szembe a Darvak csapata. Nemrég bemutató napot tartottunk a Plébánián és ennek eredményeképpen felduzzadtunk 19 főre. Ez már egy igen komoly cserelehetőségekkel bíró csapat. Reszkessen mindenki aki szembeáll velünk. A főnök elérhetősége: