Támadnak a törpék…

Mint minden rendes sportágban az edzőink ügyelnek az utánpótlásra. Ezt a gondolatot követve Simon Zsófia és Medvey Boldizsár megalapította a Törpe Darvak csapatot lelkes 7ikesekből. Immáron több mint egy éve megalakult a csapat. A nemrégiben megszervezett promóciós délutánnak köszönhetően a múlthéten a csapat elérte a 16 főt! Wuhú!!

Kontakt: 

Szaporodnak a Darvak…

Az első bajnoki fordulón...
Csaba gondolt egyet egy szép őszi délutánon és úgy döntött, hogy a fiatalokkal is megosztja ennek a szuper sportnak a szabályait. Először csak három lány hitte el neki, hogy ez mennyire király, de pár hónapon belül már összejött egy lelkes kis csapat. Egy éven belül már komoly csapattal találta magát szembe a Darvak csapata. Nemrég bemutató napot tartottunk a Plébánián és ennek eredményeképpen felduzzadtunk 19 főre. Ez már egy igen komoly cserelehetőségekkel bíró csapat. Reszkessen mindenki aki szembeáll velünk. A főnök elérhetősége: 

Budapest Islanders

Itt az elérhetősége egy másik nagyon jó vegyes csapatnak. Magyarok és külföldiek, kemények és söröznek.
E-mail:

Bemutatkozik a Szentimrevárosi Darvak Érintős Rögbi Szabadidősport Szakosztály!

2008. januárja óta járunk össze hetente rögbizni. A Magyar Rögbi Szövetség részéről Harmat Ákos segítette indulásunkat és szakmai tanácsaival fejlődésünket. 2008. áprilisa óta vagyunk a Szentimrevárosi Egyesület szakosztálya.  2009. szeptemberétől megalakult ifjúsági csapatunk is. Mindkét csapatunkban vegyesen vannak fiuk és lányok. Nevünk választásakor a rögbis hagyományokat szerettük volna ötvözni közösségünk (a Budai Ciszterci Szent Imre Plébánia) valamely jellemzőjével. Ezért esett választásunk a darumadárra, amely szerepel a ciszterci címerben, és “V” alakú röpképe, összetartó természete utal a rögbijáték néhány fontos jellemzőjére.
További felvilágosítás Kató Csabától és Ágotától: